Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτιρίων από το Τεχνικό Γραφείο του κ. Κυριάκου Ντόκου στο Νέο Ηράκλειο

 
Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων είτε πρόκειται για πολυκατοικίες, είτε για μονοκατοικίες, είτε για διαμερίσματα- θεωρείται το σύνολο των εργασιών-επεμβάσεων, που στοχεύουν στο να μειωθούν οι ενεργειακές ανάγκες των εν λόγω κτιρίων για ψύξη το καλοκαίρι και θέρμανση τον χειμώνα.

Ο κ. Κυριάκος Ντόκος στο Νέο Ηράκλειο αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και αξιοπιστία την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας.

Συγκεκριμένα, ο πολιτικός μηχανικός και οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες του ασχολούνται με την προσθήκη εξωτερικής θερμομόνωσης και την αντικατάσταση συστήματος θέρμανσης και κουφωμάτων.
 

Εξωτερική Θερμομόνωση

 
Ο κ. Κυριάκος Ντόκος και οι συνεργάτες του εξειδικεύονται στην εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων, που αποτελεί διαδικασία εξαιρετικά σημαντική για κάθε κτίριο.

Ο κύριος στόχος είναι η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του εκάστοτε κτιρίου, που οδηγεί στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για ψύξη και θέρμανση.

Στο τεχνικό γραφείο μας στο Νέο Ηράκλειο, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την εξωτερική θερμομόνωση (θερμοπρόσοψη) του κτιρίου σας.
 
Εξωτερική Θερμομόνωση
Εξωτερική Θερμομόνωση
 

Αντικατάσταση Κουφωμάτων

 
Ο κ. Κυριάκος Ντόκος στο Νέο Ηράκλειο αναλαμβάνει με ευθύνη και βασισμένος στην μεγάλη εμπειρία του την αντικατάσταση των εξωτερικών κουφωμάτων ενός κτιρίου με σύγχρονα και περισσότερο αποδοτικά κουφώματα.

Η αντικατάσταση των κουφωμάτων αποτελεί μια πολύ σημαντική παρέμβαση, που στοχεύει στην αναβάθμιση των υφιστάμενων κτιρίων και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Το τεχνικό γραφείο μας στο Νέο Ηράκλειο παρέχει την εν λόγω υπηρεσία στην καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.
 
 
 
Πολιτικός Μηχανικός - Τεχνικό Γραφείο | Ντόκος Κυριάκος
 
Πυθαγόρα 8
14122 Νέο Ηράκλειο
Τηλέφωνο: +302102715183
Κινητό τηλέφωνο: +306932735982